Konferens

Inom kort lanseras vår konferensverksamhet

Vi anordnar i första hand endagars konferenser för mindre och medelstora grupper. Konferenserna kan genomföras i ”bonniga” miljöer i någon av våra två nya ekonomibyggnader. För mindre grupper kan konferensen hållas i herrgårdsmiljö i huvudbyggnaden. I ekonomibyggnaderna kan vi ta emot upp till 20 personer och i herrgårdsmiljö upp till 8 personer.


Konferenserna anpassas efter kundens önskemål vad gäller miljö, mat och dryck etc. Vi står för inspiration, inköp och logistik. En konferens inleds dock med en välkomstdryck då Kerstin hälsar konferensdeltagarna välkomna och berättar om herrgårdens historia som går till baka till Gustav Vasas tid som regent.


Kerstin har lång erfarenhet av organisation och genomförande av konferenser från bland annat Nordea. Stefan har stor erfarenhet av konferensarrangemang och tycker att de flesta har varit synnerligen tråkiga vad gäller miljö och kringarrangemang och kan nu tillsammans med Kerstin ta en konferensupplevelse till en ny nivå vad gäller just miljö och kringaktiviteter, såsom skogsutflykt, röjning, körning med 4-hjuling, säker trädfällning. Vill man träna på att köra lastare, röja eller köra motorsåg så går det också bra. Eller varför inte pröva på att flyga drönare…


Vi kan även anordna mera traditionella aktiviteter såsom vinprovning och golf.


Kontakta Kerstin för att diskutera dina önskemål för att göra konferensen till året höjdpunkt.