Stuguthyrning

Upplev Rönö när det är som bäst ...

Stuguthyrning
Stuguthyrnin v2
Sjökort___serialized1
stuga
Layout.001

Teckningen har likheter med vår "jaktstuga", som ligger kustnära i skogen, men där slutar likheterna.


Stugan som har närhet (350 meter) till barnvänlig badstrand, ångbåtsbrygga och båthamn är tillgänglig för uthyrning - företrädesvis för kortids dito. Kanske lite primitivt, men med stor omtanke!   


Rekreationsmöjligheterna i Rönö är många: Kanotpaddling eller roddtur i St Annas skärgård, båttur med Östgötatrafiken,  skogsvandring i skärgårdsskog med  utsiktsplatser, med möjlighet till jogging eller cykling på skogsvägarna samt bad i Bugaviken.  Det går bra att kostnadsfritt låna vår lilla roddbåt under förutsättning att man har egen flytväst.


Närmaste golfbana  finns på Mauritzberg.  Lite längre bort finns banor i Norrköping och  Jönåker.


Den nyrenoverade stugan, som kommer från Saabs semesterby i Linköping har en hög retrofaktor. Stugan är 26 kvm och inrymmer "allrum", sovalkov, pentry. Pentryt är fullt utrustat och det finns sovplats för 4 personer. Stugan kan hyras för kortare eller längre perioder.


Priser, inklusive moms, per vecka är:


Högsäsong (vecka 23  - 34): 3 000 SEK.

Mellansäsong (vecka 21, 22, 35,36, 44, 52, 8, 9, påskveckan) 2 000 SEK

Lågsäsong (övriga veckor): 1300 SEK


Deposition 1 500 SEK, som återbetalas vid utcheckning.


Dyngshyra är 300  SEK per person. Max 4 personer.


Faciliteter


4 bäddplatser, kyl, frys, mikro, kokplatta, kaffekokare samt SAAB-porslin!  för 4 personer. Miljötoa. Rinnnade vatten saknas. Vatten tillhandahålls i 25 liters plastdunkar och finns att hämta vid vår ekonomibyggnad som finns intill.


Förfrågan och bokning


Använd kontaktformuläret för att anmäla ditt intresse eller  för att boka stugan. Självfallet går det bra att ringa eller maila.