Stugan

Upplev Rönö när det är som bäst ...

From sommaren 2018 hyr vi ut vår jaktstuga, med närhet (350 meter) till barnvänlig badstrand, ångbåtsbrygga och båthamn. Kanske lite primitivt, men med stor omtanke!   


Rekreationsmöjligheterna i Rönö är många: Kanotpaddling eller roddtur i St Annas skärgård, båttur med Östgötatrafiken,  skogsvandring i skärgårdsskog med  utsiktsplatser, med möjlighet till jogging eller cykling på skogsvägarna samt bad i Bugaviken.  Upplev Rönö och dess omgivning i Östergötland.


Närmaste golfbana  finns på Mauritzberg.  Lite längre bort finns banor i Norrköping och  Jönåker.


Den nyrenoverade stugan, som kommer från Saabs semesterby i Linköping har en hög retrofaktor. Stugan är 26 kvm och inrymmer "allrum", sovalkov, pentry samt WC. Pentryt är fullt utrustat och det finns sovplats för 4 personer. Stugan kan hyras för kortare eller längre perioder.


Priser, inklusive moms, exklusive el,  per vecka är:


Högsäsong (vecka 23  - 34): 2 000 SEK

Mellansäsong (vecka 21, 22, 35,36, 44, 52, 8, 9, påskveckan) 1 100 SEK

Lågsäsong (övriga veckor): 700 SEK


Dyngshyra är 250  SEK per person. Max 4 personer.


Cyklar och roddbåt kan hyras till en kostnad på 100 kronor kronor respektive  200 kronor per dygn.


Faciliteter


4 bäddplatser, kyl, frys, mikro, kokplatta, kaffekokare samt porslin för 4 personer. Miljötoa. Rinnnade vatten saknas. Vatten tillhandahålls i 25 liters plastdunkar.


Förfrågan och bokning

Använd kontaktformuläret för att anmäla ditt intresse eller  för att boka stugan. Självfallet går det bra att ringa eller maila.