Nöjd Kund

Vad säger våra kunder och grannar ....


Vi är otroligt glada och tacksamma för all den respons som vi får av våra kunder och grannar. Era glada tillrop ger oss energi att fortsätta skapa trevliga miljöer och hålla hög servicegrad. Här är några glada tillrop saxat ur mailkorrespondens:Vi fortsätter att göra det fint i vår skog. 2022 har vi tagit fram berg och ekar vid Lilla Hummelvik. Nedan ett Facebookinlägg från Lilla Hummelvik ...


...Som ni kanske hört håller Stefan Jakas från Vintersbo Herrgård på att vårda sin skog som angränsar till föreningens område. Stefan vårdar skogen med omtanke och han vill få fram ekarna och de fina kullarna som döljer sig bakom alla barrträd. Ta en sväng och kolla det händer mycket.


Efter en anmälan  av vår verksamhet hösten 2021 fick vi massor av feedback frånb våra ca 50 kunder...


... Tråkigt att höra att det finns personer som har en avvikande åsikt om allt det fina ni har gjort för oss båtägare. Jag har haft båtplats i ån i 44 år och det blev väldigt fint när ni tog över ....


Sommaren 2021 anordnade vi en lyckad konsert på Vintersbo Herrgård och fick massor av respons....


Tack Kerstin och Stefan m fl för en fin konsert med åtföljande mingel och godsaker. Stort arbete förstår vi och vi är er alla stort tack skyldiga. Vår feedback är: ”Imponerande ”. 


I övrigt om vår verksamhet ....

..

Tack för att ni gör så fint för oss. Underbar promenadmiljö som vi uppskattar så mycket.


Tack för utförd service och till ett bra pris dessutom! Mycket bra att det utförs på plats också.


Tack själv för en trevlig och informativ rundvisning. Det är verkligen en imponerande anläggning och oas som ni har skapat!


...Tack för ännu ett bra år i Vintersbo. Man känner sig omhändertagen och alltid trevligt bemött som kund hos er! Så vi hoppas på en fortsättning och nya båtäventyr 2023.


Tack för informationen. Jag uppskattar det hårda arbete som ni lägger ner på ”hamnen” samt i naturen runt Stäk och Vintersbo.....Jag vill åter tacka för er utmärkta dialog med bl.a. oss i Lilla Hummelvik …........Toppen!


Tack för fin service…. Vill även passa på att säga att det blivit väldigt fint och ordnat i området sedan ni kom hit, såväl i skogen som Stäksviken!....


...grattis till det fina resultatet av era renoveringsarbeten för att få herrgården i så fint skick!


...läste på lite på er hemsida och låter som att ni verkligen förvaltar er gård på bästa ...


...jag tycker det var ett bra initiativ att byta termostat, det är vad jag förväntar mig av en service, att ni är så kunniga att ni hittar brister och avhjälper.


....Vi har en jättefin marina och ser ert förändringsarbete som en jättebra insatts för ännu bättre båtplats. Bra jobbat!


...Vi uppskattar verkligen  skrivningen ang ’hamnen’. I vårt första år här i Vintersbo känns det bra att motta förändringsförslag baserat på ’kundernas’ upplevelser....


...trevlig läsning om Vintersbo och allt Gott ni gör för bygden...


:..Tack för all tid ni lagt på Svensk historia, för att ge Vintersbo en  identitet och för stor arbetsinsats, skötsel och förvaltning av era ägor.

Resultatet har bidragit till höjd livskvaliteten för oss, då vi motionerar och promenerar i ett naturskönt och välskött  område ....


...spännande! Ni gör verkligen underverk! ...


...Då jag nu sålt av med båten så behöver jag säga upp min båtplats hos er.
I övrigt är det ett kanonställe att ha båten på och jag är supernöjd med er som förvaltare.


...Ni gör det så himla fint så det är numera extra kul att komma ner till Stäk! ...


…Roligt att höra om alla förbättringar med parkering och bom.


Ni får verkligen saker gjorda.……


Ser fram mot ny säsong under er förvaltning.....


... Tack för ett trevligt bemötande....